False
Η Ομάδα Μας | Rookis Professional
Γνωρίστε την έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών της Rookis Professional

Καλύτερα Μαζί

Εμπνεόμενοι από τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και του αλληλοσεβασμού η αξία της εταιρείας μας καθορίζεται όχι μόνο από την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, αλλά και από τους ανθρώπους που την αποτελούν! Με το να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας Roukis Professional εκπαιδεύεται στο να γίνει ο προσωπικός σύμβουλος του επαγγελματία της ομορφιάς. Αλλά πάνω απ’όλα, γίνεται μέλος μιας ομάδας ταλαντούχων και δημιουργικών ανθρώπων.

Τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στο όραμα του, προτεραιότητα του να λειτουργούν όλα στην εντέλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επιδίωξη του να χτίζει αμοιβαία εμπιστοσύνη και να παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε κάθε έναν ξεχωριστά. Απο το γραφείο του δεν λείπει ποτέ η πρωινή εφημερίδα για να μαθαίνει πρώτος τα εμπορικά νέα της ημέρας.

Νίκος CEO

Χαρακτηριστικό της η ευγένεια και πάθος της η δημιουργικότητα. Γεμάτη ενέργεια πάντοτε έτοιμη για νέες προκλήσεις καταφέρνει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Όταν δεν σχεδιάζει την επόμενη καμπάνια στα social media θα την βρείς στο εργαστήριο της να δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα.

Φαίδρα Υπεύθυνη Marketing & HR

Σαν ηρωίδα απο μυθιστόρημα της Jane Austen ανακαλύπτει νέες περιπέτειες στα μονοπάτια της ομορφιάς. Καταφέρνει με την θετική της ενέργεια, καθώς και με το ζεστό της χαμόγελο να πείθει και τους πιο απαιτητικούς. Αγαπημένη της συνήθεια; Μια βόλτα στη θάλασσα παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Βάσια Σύμβουλος Ομορφιάς & Υπεύθυνη Εκπαίδευσης

Πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη, νιώθεις δίπλα της σιγουριά οτι βρήκες αυτό που έψαχνες. Αγαπά την οργάνωση και την τάξη στη δουλειά της. Η αγάπη της για την Αίγυπτο μαρτυρά πώς στην προηγούμενη ζωή της ήταν σίγουρα η προσωπική σύμβουλος ομορφιάς της Κλεοπάτρας.

Καθολική Σύμβουλος Ομορφιάς

Γεννημένη καλλιτέχνης, το μέλλον της στην ομορφιά ήταν μονόδρομος. Με τα μαγικά της πινέλα δημιουργεί τα πιο θεατρικά looks και special effects. Αν ακολουθήσεις τα beauty tips που θα σου δώσει, ένα είναι σίγουρο: θα λάμψεις! Είναι organiser enthusiast και αυτό φαίνεται σε ό,τι κάνει: από την πλήρη τάξη στη δουλειά της ως την άψογη οργάνωση των ταξιδιών με φίλους και οικογένεια! Επόμενος προορισμός της το μαγευτικό Λονδίνο!

Τζοζεφίνα Σύμβουλος Ομορφιάς

Με την πρώτη ματιά θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις ως την ήρεμη δύναμη της ομάδας, όμως πίσω από το τρυφερό της βλέμμα κρύβεται μια σύγχρονη barberista έτοιμη να δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα looks και extreme haircuts. Μια άλλη διέξοδος της δημιουργικότητάς της που την ηρεμεί; Το να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Ειρήνη Σύμβουλος Ομορφιάς

Με βλέμμα που σε καθηλώνει και κίνηση λατίνας χορεύτριας θα σε κάνει να χορέψεις στον ρυθμό της ομορφιάς. Ξέρει ακριβώς τι σου ταιριάζει και πώς να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή. Χαρακτηριστικό της το nude ροζ κραγιόν (#474 Elixir Make-Up) που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Μαρία Σύμβουλος Ομορφιάς & Υπεύθυνη Καταστήματος Κιάτου

Από μικρή θυμάται τον εαυτό της να αναμειγνύει με τα πινέλα της χρώματα μανό με glitter και άλλα υλικά της φαντασίας της ώστε να σχεδιάζει στις φίλες της τα πιο εντυπωσιακά νύχια. Έτσι, γρήγορα την κέρδισε η ονυχοπλαστική. Για εκείνη, ο χώρος της ομορφιάς μοιάζει σαν μια ασταμάτητη περιπέτεια, που διαρκώς ανακαλύπτεις νέα μονοπάτια. Είναι εδώ, λοιπόν, για να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά για τα πιο στυλάτα νύχια!

Δέσποινα Σύμβουλος Ομορφιάς